tisdag 1 juli 2008

Patetiska Blåvitt!!!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för inlägget nedan. Hur i helvete tänkte jag när jag trodde att vi skulle kunna ta oss till andra kvalomgången och eventuellt till och med till tredje kvalomgången? Med de spelet IFK Göteborg visade upp idag och de spelarna vi har så ska vi vara glada om vi slår Muratas juniorlag!

Under 90 minuter mot Trelleborg så skapade vi inte ett skit! Snedsparkar, långbollar, snedsparkar och långbollar igen. Inte en antydan till kreativt spel! Visst, man är bortskämd efter EM där gubbar som Deco slår en krossboll på 40 meter som hamnar på läppen på medspelaren (alltså men väldigt hög precision), men spelar man i Allsvenskan och tränar två gånger per dag så bör man la för helvete kunna slå en passning på 10 meter, eller är jag ute och cyklar? Varenda inlägg idag från Hjalmar "Träben" Jonsson tog på motståndare eller gick 75 meter över mål! Pinsamt och patetiskt!

Planens bästa spelar - bollkallen som tyckte så synd om Blåvitt så han kastade in en extra boll så att blåvita-spelarna kunde få känna på bollen dem också!

Men jag är glad ändå, för nu slipper man få för sig att Blåvitt har något i Europa att göra! Drömmen varade i ungefär sju timmar! Nu är man på jorden igen!

Måste även skälla på vårt "geniförklarade" tränarpar Rehn/Olsson, när man ser dem "coacha" så är det som att kolla på Lagerbäck när han "coachar" inte en millimeter känsla för spelet, och vad som händer på plan. Jag kan slå vad med vem som helst att de innan match skriver ner en lista på vilka spelare som ska komma in och när de ska komma in. Sen om vi leder med 6-0 eller ligger under med 0-3 spelar nog ingen större roll - för bytena är bestämda i förväg. För inte har man någon känsla för spelet när man tar ut en mittfältare till förmån för en annan mittfältare när man ligger under med 0-1. Fotboll á la Grekland även i Göteborg, som ett jävla virus som sprider sig!

Men men, skiter i Allsvenskan nu! 77 dagar kvar till nästa patetiska gäng drar igång sin säsong - Frölunda Indians, laget utan hjärta och själ!

Inga kommentarer: