lördag 12 juli 2008

Äntligen tre poäng

Idag har jag efter mycket om och men städat fågelburen! Fyfan va sketet de var, men nu är de gjort iallafall. Passade även på att dammsuga hela lägenheten, så nu är de rent och frächt.

Efter städningen, blev de en snabb dusch och sen ner till Hemköp för att handla lite mat till fotbollen. Blev hamburgare och pommes, och gott var de, det kan jag lova.

Sen var det dags för Blåvitt att ta sig an Djurgården på Råsunda. En riktigt usel match. Djurgården gör 1-0 på hörna och direkt efter avspark så lyckas Blåvitt kvittera till 1-1 på ett väldigt märkligt sätt. Daniel Alexandersson sticker på en djupledsboll, krockar med DIF-backen, och sen snubblar DIF-målvakten på egen försvarare och Niclas Alexandersson får bollen och kan rulla in i helt öppet mål. Sen fortsatte tråkspelet ändra fram till 91:a match minuten då Blåvitt kontrar in 2-1 genon 17-åriga Robin Söder. Djurgårdarna ville få de till offside, men tack vare Aftonbladets ZOOM så visade det sig att det inte var offside - helt korrekt bedömning! Nu är vi med i guldstriden igen, även om jag inte tror att de kommer räcka till guld iår. Fokus bör ligga på Champions Leauge.

Resten av kvällen har jag inte gjort mycket vettigt, tjôtat med lite folk och kollat på en ny serie, Big Shots, riktigt bra förövrigt.

Inga kommentarer: