måndag 19 oktober 2009

Så underbart!

Namnl_st-10_1050158lGuldstriden lever vidare! Efter Blåvitts underbara 1-0 borta mot Allsvenskans formstarkaste lag, Malmö.

Det var en match som, låt oss vara ärliga, Malmö dominerade. De skapade chanser och ägde boll och Blåvitt försvarade och spelade smart! Vi skapar en enda vass chans i första halvlek och dunkar in 1-0, och för att strö lite extra salt i såret så är det före detta MFF-spelaren Thomas Olsson som gör de! Sen hade vi lite flax också, det får man säga! Sigge klackar undan en boll på mållinjen i första halvlek, och Kim (målvakten) gör kanske säsongen vassaste räddning när han är på väg åt höger och MFF-spelaren står två meter ifrån och skjuter åt vänster, Kim gör sig stor och räddar med armen – helt sjukt snygg räddning!

Allsvenskan lever i högsta grad, och allt tyder på att det kommer att avgöras den 1 november på Gamla Ullevi i Göteborg. Arenan där Göteborg fortfarande inte har förlorat en enda av de 13 matcherna!

Men jävlar va nervös man var i slutet av matchen! Men det gick vägen och nu väntar Brommapojkarna (borta) på fredag! Sen är det Halmstad (hemma) kvar och slutligen AIK!