tisdag 27 oktober 2009

Blåvita gulddrömmar…

…höll på att ta slut denna underbara höstdag. Säsongens näst sista hemmamatch och vi bjöd på den kanske sämsta halvleken i år, i alla fall på hemmaplan (bortaspelet har väl varit lite sisådär under året). Det höll på att straffa sig rejält. Halmstad var mycket bättre under hela första halvlek. De var aggressiva, och de gick fram med folk, och 0-2 ledningen i paus var om inte i underkant, välförtjänt!

Men sen kom vändningen! Två snabba byten och helt plötsligt fick Blåvitt vind under vingarna! Tobias Hysén gör återigen två oerhört viktiga mål, Alex (Alexandersson) kommer in och helt plötsligt så får inlägg och med Stiller får vi en helt annan tyngd! Det märktes att Thomas Olsson var borta, hans rutin och spelsinne saknades i första halvlek och Jacob Johansson är mil ifrån att kunna fylla hans skor. Förövrigt var det obehagligt att se Jacob och Bärkeroth idag. Fy fan va dåliga dom två är, i synnerhet Jacob, han sprang runt som en skållad jävla kyckling och var hela tiden i fel position!

Men nu ska vi vara tacksamma att vi har en glödhet Tobias Hysén. 2-2 innebär att även om gnaget vinner sin match imorgon så kommer det att bli en ren guldfinal på söndag! Winner takes it all!

Annars var det en lång dag i Göteborg. Åkte hem till morsan rätt tidigt för att fixa syrrans datorn och jävlar va långtid det tog, men blev ju smått galen. Men nu är även den formaterad och i ordning gjord, ska bli kul å se hur länge hon kan ha den innan hon fyller datorn med virus igen!

Sen åkte jag hem till Johan och lekte med lille Isak en stund innan vi drog bort till matchen! Vilket jävla kaos de va utanför arenan, jävla labyrint för att komma in! Måste bli ändring på de! Stod ju mängder med folk utanför när matchen drog igång och vi missade två minuter! Tycker det är värdelöst att man inte han ha ett vettigare insläpp!

1 kommentar:

Angelica sa...

fan också det skulle jag ju gjort! ber om ursäkt för detta! ;)