tisdag 12 augusti 2008

Tillbaka till vardagen

Då var timmen kommen! Slut på semestern och lata dagar, och upp tidigt på morgonen och sköta jobbet. Väl framme på skolan var det ändå riktigt kul att få träffa alla (eller de flesta iallafall), glada miner och kramar.

Sen packades vi in som sardiner i en plåtburk i gamla mu (eller bu om man nu så vill) för första passet. Man vill änna tro att har man varit ledig i nästan två månader så ska man kunna sitta still i en timme och lyssna. Men det första man gjorde var att börja räkna ner till fikatpausen. Som vanligt har vi några som älskar att prata över allt annat och av någon anledning så tror de att de är roliga och försöker skoja till det hela tiden - extremt irriterande!

Men men, det gick för sig. Vi träffades lite i arbetslaget också - dagen största dilemma var vart vi skulle sitta och vilket bord vi skulle ha! Det ska inte ta 40 minuter att fatta en så banalt beslut. Demokrati i all ära, men ibland får man änna sätta näven i bordet och fatta ett beslut, anser jag iallafall.

Efter jobbet drog jag och Daniel iväg och tränade ett hårt axelpass. Det kändes änna att man hade börjat jobba igen, helt klart inte samma energi, men skam den som ger sig!

Förövrigt är jag jävla glad att jag körde storstädning igår, så jävla gött att komma hem till en ren lägenhet, man får en helt annan lust när det är fint hemma!

1 kommentar:

Anonym sa...

Synd =(, då blir det mindre tid för bloggande!!