torsdag 24 september 2009

Tacka Henke vet ja…

Efter gårdagens 0-0 borta mot Örebro kunde Gnaget idag göra ett litet ryck genom borta seger mot Helsingborg, men en viss Henrik Larsson ville annat och Blåvitt är nu serieledare på en sjukt mycket bättre målskillnad, +15 för att vara exakt!

  1. 1, IFK Göteborg 47 poäng, +26
  2. 2, AIK 47 poäng, +11

Nu hade vi ju allt i egna händer ändå va, men hade Gnaget vunnit och gjort ett litet ryck, och matchen på Ullevi hade varit direkt avgörande, så hade ju AIK självklart kunnat vara lite mer avslappnade och bara spela på resultat. Men nu är vi serieledare och de får vi inte släppa!

Annars har dagens sport handlat mycket om Blåvittmålvaktens “stolpfusk”, där Kim flyttade in ena stolpen ett par centimeter. Ganska oskyldigt kan jag tycka, med tanke på att det inte hände något som påverkades av stolpflytten, men det är ändå väldigt pinsamt att han gör så när han spelar för Sveriges bästa lag och när han är så bra målvakt. Sen tycker jag att det är bara klantigt att erkänna de i TV, han hade lätt kunnat sagt att han tyckte att stolpen stod snett eller va fan som helst. Förövrigt har Kim nu 14 nollor i årets Allsvenska och har inte släppt in ett mål på 7,5 timmar!

Inga kommentarer: