tisdag 22 september 2009

…Äntligen klar

Jösses, det var inte lätt att byta design. Eller själva bytet gick ju väldigt smidigt och smärtfritt, däremot ville inte rubriken hänga med riktigt! Men efter att blivit inspirerad av våran grymma IT-tekniker kom jag hem och började pilla i Photoshop och Dreamweaver och efter mycket trail-and-error så löste det sig! Fick dra en liten fuling, men vadå da – nu är de i alla fall fixat och jag är gôr nöjd!

Annars har det varit en riktigt seg dag. Började dagen med att köra ett kombinerat datorkunskap och mattepass, efter som alla elever (eller de flesta i alla fall) skulle vara lediga på eftermiddagen. Men den lektionen gick bra. De satt och pillade med Excel och lärde sig om annuitetsberäkningar och slutvärde. Sen fick de sin “Procent på stan” uppgift så att de skulle ha något att göra!

På eftermiddagen satte vi oss i arbetslag och skulle försöka formulera LAP:n, och det är inte kul – eller rättare sagt, när man vet vad man ska skriva så är de kul, men när man sitter där och försöker formulera sig och inte kommer någonstans då är de allt annat än kul! Men efter dryga 90 minuter fick det vara nog och vi fortsätter med arbetet på torsdag.

Nu ska jag slappa resten av kvällen – kanske drar på några gamla goa FRIENDS-avsnitt och fixar något lätt att käka.

Från och med nu ska jag försöka skriva något varje dag – kanske inte blir en hel Dostojevskij-roman varje dag, men några rader! Får ju passa på nu när bloggen har blivit så jävulskt snygg!

1 kommentar:

andrea sa...

dy lyckades bra, ehsan :D