söndag 20 september 2009

Perfekt avslutning…

… på helgen alltså! Vilken kanon helg det har varit! Höjdpunkten är ju självklart släktträffen i fredags och att få träffa “the rash” efter 8 år och på det sättet också när han kommer in lite nonchalant genom dörren – man får ju lite gåshud när man tänker på de!

Men det var i fredags de, idag har större delen av dagen gått åt att läsa treornas miljöarbete av varierande kvalité – men nu har alla iallafall lämnat in sina rapporter och jag har läst och bedömt, nu gäller det bara att hitta en lämplig tid för redovisning också!

Dagens höjdpunkt var ju självklart Blåvitt-Hammarby. Innan matchstart åkte jag dock till Vänersborg för att avnjuta en måltid med Håkan på Pizza Pizza – undrar om de hade gått i konkurs om vi slutade äta där?

Efter matchen var det bara att bänka sig vid tv:n och följa mitt kära Blåvitt i den fortsatta kampen om SM-guldet! Nu kanske jag är lite enögd men jävlar var Tobias Hysén är bra! Två lägen, första efter 25 minuter och andra i matchminut 46 – två mål! Dessvärre utgick han direkt efter målet med en befarad sträckning i baksida lår, får hoppas att det inte är allvarligt! Dessutom återtog han ledningen i skytteligan efter sina två mål och visade direkt vart skåpet ska stå!

Imorgon spelar AIK-ÖIS, och fram tills dess är vi serieledare! Har väldigt svårt att se att AIK ska tappa poäng hemma mot tragiska ÖIS, men klart, man kan ju alltid hoppas!

Inga kommentarer: