tisdag 23 juni 2009

Badpremiären avklarad…

Dagen började med att jag var på jobbet strax efter kl 8 och tjötade lite med chefen innan jag satte mig och skrev ett par avsnitt på kvalitetsrapporten som verksamhetsåret 08/09, vilket inte är så jättekul. Men det är kul att se resultatet av sitt jobb, speciellt när chefen berömmer.

Efter lunch blev jag benådad och ringde Håkan för att åka iväg till Gaddesanna för att avverka badpremiären 2009. Redan igår var jag och Håkan där och kände på vattnet och beslutade oss att om vädret var lika bra imorgon (alltså idag) så skulle vi bada – vilket vi också gjorde.

Det vore synd att säga att det var varmt i vattnet, men när man kom över de första 45 iskalla sekunderna så var det faktiskt väldigt uppfriskande och skönt. Det blev två sköna dopp innan vi beslutade oss för att packa ihop och åka till Överby.

Väl på Överby hade vi två tunga inköp. För det första så gick vi in på Siba och efter mycket om och men så hittade vi ett par portabla högtalare för 75 kr, rena fyndet. Så nu kan vi spela Bruce när vi solar och badar. Dagens andra tunga inköp skedde på Rusta, där vi hittade varsin solstol. Riktigt bra solstol och väldigt prisvärd.

Så imorgon när vi drar iväg och badar så har vi avancerat från division 3 till högsta divisionen. Aldrig mera ska vi ligga med handdukarna på klipporna som ett par stackars losers, utan nu solar vi med stil.

Efter inköpen drog vi till Pizza Pizza för att avnjuta ytterligare en i raden kebabtallrikar – undrar hur många man har ätit de senaste 18 månaderna.

Väl hemma var det dags för sista gruppspelsmatchen i detta U21-EM, Serbien mot ett Sverige med tunga Blåvita inslag. En mycket underhållande match, där Marcus Berg gjorde ytterligare två mål. Tyvärr fick Wernbloom gult kort och missar semifinalen. Sverige vann tillslut med 3-1 och på fredag väntar England på Gamla Ullevi. Våra Blåvita änglar kommer hem för att spela semi. Fan va kul de ska bli.

Inga kommentarer: