torsdag 26 mars 2009

Under all kritik!! (Från Supporterbloggen)

Hur i h***e kan man förlora två hemmamatcher på raken? Det är ju för f*n förnedrig, 2-10 totalt! Min mormor hade lyckats bättre och hon har nog aldrig stått på ett par skridskor i hela sitt liv!

Vi har ingenting! Inget power play, inget konstruktivt spel, ingenting!! Anfallspelet är bara passningar, runt, runt, runt! Konstigt att Liv gör de så bra när han inte får några skott på sig, f*n till och med jag kan stå i mål då!! Ingen som krigar framför mål, ingen som vill göra skitjobbet (undantag Fredrik Pettersson) utan alla ska göra de snygg! Det är så j**la statiskt så de liknar ingenting! För h***e, vi pratar SM-semifinal - det ska göra ont att möta Frölunda i Scandinavium!

Är så vansinnig så orden räcker inte till! Vi har ett gäng överbetalda divor som glider runt på isen som om de vore nån j**la jippomatch man spela bara för skoj skull och där sitter de publiken som har pungat ut mellan 350-450 kr för en matchbiljett och får hur mycket värde?

Sen ska la tilläggas att Rönnmark kan dra någonstans - undrar om han va och köpte korv i situationen före 0-2 målet?? För inte f*n hade han koll på läget, de är ju en solklar utvisning!

På tala om domare - kul att Andersson blir petad dagen efter att han har fått förtroendet att döma matchen med motiveringen att "han är ju domare på heltid och är så pass rutinerad". Om han har förtroende före matchen - hur kan man då gå ut och peta honom dagen efter match och kalla in Rönnmark? Pajasliga!!

Vill f*n bara spy galla! 2-10, på hemmaplan inför 24.088 (2 x 12.044) är ju inget kort än en förnedrig! Med det vi har presterat i dessa två matcher har vi ingenting att göra i SM-semifinal och vi ska ändå ha "fördel" av hemmaplan - kanonbra Frölunda!

Honken ska förövrigt INTE stå på lördag!! Minst två av målen från igår får han ta på sig, och första målet ikväll får han också ta på sig! Sätt in Ahonen nu, för det kan ju knappast bli sämre!

Åk nu upp till Jönköping och fullborda förnedringen - för jag ser hellre att vi blir förnedrade i semi än i en final!

Inga kommentarer: