torsdag 5 mars 2009

Till Viktor (Från Supporterbloggen)

Till "vargarnas" representant!

Först och främst, laget heter Frölunda Hockey Club och inget annat, vi har inte bytt namn sedan 2003 då vi slängde bort V:et i VFHC till FHC.. Du blandar nog ihop de med löfbergs lila laget som byter färger stup i kvarten!

För det andra, varför skriver du fuskarna varje gång du syftar till Frölunda?

Börjar de sticka i dina värmländska ögon att Frölunda lyckas bättre med det som ni va så bra på ett tag?

Det vill säga rekrytering och uppfostring av unga hockeyspelar och att de dessutom på 6 år har lyckats vända sin ekonomi från en underskott på 20 miljoner till ett överskott på närmare 70-80 miljoner?

Att vi har elitseriens bästa hemmasnitt (observera att jag inte skrev bästa publik, då jag personligen inte är så förtjusta i "Goa Gubbar")?

Vet inte vad som får dig att skriva fuskarna hela tiden? För de kan seriöst inte vara incidenten med matchklockan i Frölundaborg förra året? Det var en incident och de handlade om 2 sekunders fel på en arena där man ska vara glad att taket inte rasar mitt under match - för så dålig var den!

Skulle vara kul att höra dina argumet! För gud vet ju att Loob och kompani aldrig har gjort något fel, de är ju guds bästa barn hela bunten, eller hur?

I övrigt - matchen mot luleå är spelad och glömd! De vi tar med oss är att Honken inte pallade trycket och att Ahonen ska stå nästa match, släpper man in 5 mål på en period då har man inget i slutspelet att göra - enligt mig!

Inga kommentarer: