torsdag 20 augusti 2009

Aktivitetsdag i solen…

Idag kom även våra gamla rutinerade elever! Efter gårdagens Facebook gnäll så får jag erkänna att jag var lite grinig på visa, men alla kom med ett bamseleende på läpparna och glatt humör.

Första timmen innan ettorna kom så fick jag tjôta med min klass, och det var riktigt kul att få träffa alla igen, och att jag är klassföreståndare för klassen och mentor för de flesta gör ju saken ännu roligare.

Vid 10-tiden gick jag ut för att börja skicka iväg grupperna på stadsvandring i Uddevalla. Satte mig högst upp på en klättertorn och kunde använda min härliga göteborgska på bästa sätt när jag ropade ut grupperna en efter en, och fick god hjälp av min side-kick att dela ut gåtorna till första stationen.

När alla elever var på vandrande fot så drog vi ner för att hämta maten och sen bort till Skeppsviken för att vänta tills alla hade kommit.

Vi hade ju inte kunnat valt en bättre dag för stadsvandringen, det var brutala 28 grader (och då pratar vi självklart skuggtemperatur). Så det var lite svettigt att stå där, men det var riktigt trevligt och alla våra elever verkade trivs ihop, och de är ju ett gott tecken.

När dagen började närma sig sitt slut fick jag köra skytteltaxi till och Kampenhof ett gäng gånger, för vissa hade skoskav, andra hade brutna tår och en del var bara trötta. Men det var riktigt trevligt!

1 kommentar:

Jenny sa...

Jag hade mest ont...