söndag 2 augusti 2009

Sista dagen!

Idag är det sista semesterdagen och det ska njutas till max! Dock blev det en riktigt jävla skitdag igen – och allt tack vare Blåvitt!

Det var dagen då vi skulle ta revansch på Häcken för den snöpliga 4-1 förlusten ifrån våras. Men inte fan gick det som det skulle!

Matchen började med att domaren missade året (om inte århundradets) mest solklara hands – han bokstavligt talat slår bort bollen med hela handen. Kort därefter gör Häcken 0-1 på en hörna och vi går in i pausvila med 0-1 i röven.

Inte fan började andra halvlek bättre 0-2 efter ett par minuters spel och ridå ner, eller? Nä, inte riktigt, men det kändes fan som det och jag skrev och svor ut min frustration!

Men vi gjorde ett byte och in kom Hannes Stiller, målsprutan från Qviding och med ett par dragningar petade han in 1-2 i den 85:e match minuten och det blev starten på en forcering utan dess like! Det gav resultat, i den 91:a matchminuten kom den – Thomas Olsson nickade in 2-2, och vi räddade en poäng! Inte den matchutveckling man hade hoppats på, men efter omständigheterna får man vara jävligt nöjd! Dessutom förlorade borås jävlarna vilket gör att vi tog in en poäng så nu är det bara ett poäng upp till toppen!