måndag 13 juli 2009

Råttor mot Änglar 1-0

Då var det dags igen! Änglarna från framsidan ska ta sig an råttorna från baksidan. Senaste två åren har blåvitt vunnit (2007) och kryssat (2008), så frågan var självklart hur det skulle gå idag?

Tyvärr så blev de förlust – men om det någonsin har funnits något som heter ärofylld förlust så må det ha varit den här matchen. Redan innan match fick blåvitt starta utan många ordinarie spelare, Sigge avstängd och Bjärsa fick bryta uppvärmningen på grund av skadan han ådrog sig senast mot Halmstad. Så istället fick unga (endast 17 år gammal) Dyrestam chansen som mittback – och herrejävlar vad han tog den. Killen gjorde inte ett enda misstag under hela matchen, och då ska man veta att debutera mot Gnaget borta på Råsunda är inte den enklaste av uppgifter.

I andra halvlek blev även kapten Adam skadad (befarad korsbandsskada) och blåvitt brände en straff. Men som sagt om det finns något som heter ärofylld förlust så var det just i den här matchen. Blåvitt avslutade matchen med 6 spelare som är 20 år eller yngre – det ingen av killarna gjorde bort sig.

Men visst fan suger en förlust mot gnaget. Men med tanke på förutsättningarna så är det inte mycket att älta över och det gäller att ta nya tag på söndag då Trelleborg kommer till Gamla.

Inga kommentarer: