lördag 18 juli 2009

Fallens dag 2

Dagen efter en utekväll så mår man oftast som man förtjänar. Även om jag inte var dyng igår så var man gôtt seg i kroppen och orkade inte med mycket.

Tanken var ju att även Håkan skulle hänga med ut idag, med vi skulle börja med lite golf hos mig. Vi satt och spelade ett par omgångar och helt plötsligt var klockan strax efter åtta och vi tänkte röra oss in mot stan. Men när vi kollade ut genom fönstret och det spöregnade och var allmänt kallt så ångrade vi oss och körde några omgångar till.

Så hände det ingen – för tredje gången på mindre en vecka!HOLE-IN-ONE! Den här gången var det hål 12 på Sawgrass som fick bevittna mitt vackra slag!

Sen plingade det på dörren och då var det några gamla elever som ville låna min toalett, och så tjôtade dom en stund innan de drog vidare till någon konsert på folkets park.

Runt elva tiden så bestämde vi oss för att dra till McDonald’s och klämma in lite käk och runda av kvällen. Damen som stod i kassan var förövrigt otroligt vacker, och väldigt charmig, så även McDonald’s besöket var lyckat!

Inga kommentarer: