söndag 26 juli 2009

Grinigare än allt!

Fy fan vilken jävla skit dag!

Dagen började dock bra, träffade farsan en liten stund men sen gick det ner för och ordentligt också!

Det började med att Blåvitt åkte på stryk av bönderna från skåne – Trelleborg, eller rättare sagt, Blåvitt bjöd skåningarna på segern! Vi började matchen helt underbart, efter en minut tyckte Gurra in 0-1 i nättaket, framspelad av Hysén. Efter målet dominerade vi halvleken 31-69 i bollinnehav och en jävla målchanser. Bara Hysén hade två kanon lägen, varpå ena gör målvakten en super räddning och andra går strax utanför. Vi hade behövt göra mål där för att punktera matchen innan halvlek.

Istället kom ett likblekt Blåvitt ut till andra halvlek och sju minuter in i den samma, missade en blonderad k#k – Erik Lund en rensning och spelade fram till Trelleborgs 1-1 mål. Fem minuter senare stod Sigge och Kim (som nästan aldrig gör några tabbar) och kollade på när Trelleborg gjorde 2-1 och matchen var slut!

En förlust som svider fruktansvärt, för inte nog med att vi förlorade, Elfsborg vände 0-1 till 2-1 mot Djurgården och gick upp i serieledning på 33 poäng, 2 poäng före Blåvitt. Det som suger mest är att Tobias Hysén har växt fram till en målsumpare av Selakovic-rang. Han hade ett par sjukt vassa chanser i 0-0 matchen mot Halmstad, han brände en straff mot Gnaget i deras 1-0 seger och nu sumpade han chansen punktera matchen i första halvlek.

Man ska självklart komma ihåg att han har skjutit oss till seger i ett par matcher under våren, men att han börjar sumpa så här många chanser är oroande! Hade han att sina chanser så hade vi plockat ytterligare 7 poäng och haft 38 poäng och legat 5 poäng före Elfsborg istället för 2 poäng efter! Men vi får hoppas att det vänder för honom snart.

Sen skulle jag ha haft besök idag också, men personen i fråga hörde aldrig av sig! Vilket gjorde att mitt griniga humör efter förlusten blev än värre! Riktigt uselt att inte ens höra av sig!

Hatar söndagar! Imorgon börjar sista veckan på semestern också, ska se till att njuta så gott som möjligt – vädret till trots!