måndag 15 september 2008

Ny säsong, ny ångest!

Då var det dags igen, Elitseriepremiär! Förra säsongen brydde jag mig aldrig om hockey av tre anledningar egentligen: 1) När hockeyn drog igång i september så var IFK Göteborg
fortfarande med i guldstriden 2) När IFK Göteborg säkrade guldet i slutet av oktober så kändes allt annat meningslöst. Jag menar, vi hade väntat på de där SM-guldet i 11 år, så de blev ett enda stort vaccum och där fanns det ingen plas för hockeyn. 3) Frölunda var så urusla så de få gångerna man gjorde ett försök för att bry sig så kändes det så meningslöst att hetsa upp sig över deras värdelösa spel, i synnerhet power play!

Men idag började en ny säsong, en ny chans till upprättelse! Eftersom IFK Göteborg inte har en chans på att försvara sitt guld så kommer jag nu att fokusera även på hockeyn!

Seriepremiär mot Hv71 (regerande mästarna) och visst började det bra. Första tio hade HV inte en suck och vi ledde rättvist med 1-0. Sen böjades det igen, först en studspuck från mittlinjen som studsade mellan bena på vår målvakt och sen drog vi på oss ena utvisningen efter den andra, och den ena var dummare än den andra! HV som kanske är ett av de vassaste lagen i power play, gjorde mål på samtliga power play de hade! Slutresultat 6-2! Tro fan att de kommer bli en lång säsong!

Inga kommentarer: