lördag 13 september 2008

En skön lördag!

Började dagen med att städa och diska lite innan det var dags att sätta sig i soffan och kolla på Gnaget-Blåvitt. Som vanligt när TV 4 ska sända något så sitter man med hjärtat i halsgropen för man är rädd att de ska strula, och visst fan gjorde de. Ljud och bild försvann när det var en minut kvar till matchstart och kom tillbaka 17 sekunder in på matchen. Inte jätte länge, men irriterande likförbannat.

Matchen då? En helt okey första halvlek där Blåvitt borde ha tagit ledningen. Men 0-0 är väl helt rättvist sett till 90 min! Nu hoppas jag bara att Kalmar fortsätter vinna och tar hem guldet, för hellre Kalmar än bönderna från Borås! Vi får nöja oss med att ta cupguld iår, vilket inte är fy skam heller för vi har inte vunnit svenska cupen sen 1991, så det är väl dags nu!

Har även sett två filmer ikväll. Den första "Hostle" gick på sexan, första halvan av filmen var ganska bra och helt okey för att vara skräck. Men sen spårade filmen ur och blev riktigt fjantig. Andra filmen var bioaktuella "Get Smart", fyfan va bra den är. Låg och vred mig av skratt! Riktigt bra!

Inga kommentarer: