torsdag 21 maj 2009

Derbyseger mot bajs

Det går inte att beskriva hur mycket jag hatar bajs!pissa på gais

Denna patetiska, tagiska och vidriga skara människor som tror sig vara ett fotbollslag!

ÖIS har jag inget emot – tycker till och med synd om ÖIS att de inte går så bra för dom – men bajs? Hade jag fått som jag vill hade bajs inte ens fått hålla till i korpserien!

Jag antar att man måste vara Göteborgare för att förstå hatet mellan Blåvitt och makrillarna. Eftersom bajs har hemmaplan i derbyt så får de sätta priserna och eftersom bajs är så vidriga som de är så valde dom att sätta rena ockerpriser – vilket resultera i att de flesta Änglar valde att bojkotta match och följa den på krogar och diverse ställen. Självklart är det extremt tråkigt att inte kunna vara där och stötta sitt lag - “but i was for the greater good” som de så vackert heter på engelska! Till och med Blåvitt-spelarna respekterade bojkotten! Bajs tänkte nämligen så här “vi är ju ändå inte mer än 6000 bajsare i stan – så om vi höjer priserna så kan IFK-fansen betala så tjänar vi en hacka”. Slutade med att Blåvitt bojkottade matchen och fortsatte sin bojkott även när bajs kröp till korset och sänkte priserna. Vilket i slutända resultera i att bajs fick ge bort massa biljetter till föreningar för 50-lappen för att fylla arenan – vilket de ändå inte lyckades med!

De roliga är att nu har bajsarna beslutat att bojkotta derbyt i höst när IFK har hemmaplan och vad dessa vidriga avskum inte fattar är att det finns tillräckligt många Änglafan i Göteborg för att fylla Gamla Ullevi flera gånger om vid ett derby, något som bajsarna aldrig skulle klara av!

Matchen då? Jo, vi spelade inte bra, vi spelade inte snyggt och det smällde på riktigt duktigt. Vi får en halvchans (Tobias Hysén) och gör ett mål och vinner matchen.  Så nu har nästa svit börjat och förhoppningsvis dröjer det ytterligare 16 år innan bajs kan vinna ett derby mot oss igen (för er som inte kan – i höstas så förlorade Blåvitt derbyt mot bajs med 1-0 och det var första derbyförlusten mot bajs på 16 år).

DET FINNS BARA ETT LAG I GÖTET - IFK GÖTEBORG!

1 kommentar:

Nino sa...

Haha ha..!

Förstår inte det här hatet som finns.. Hat-kärleken på en just nivå kan jag förstå men inte när det går till en överdrift (slagsmål & liknande)!

Jag som GAIS:are håller med om att det var svinaktigt/girigt att ha så höga priser som derbyt nu hade.

Men själva matchen nu då.. Då får ja la använda lite roliga uttryck jag med så som "Blow it", dom hade inte mycket att komma med i matchen! GAIS var helt klart best, men det är ju poäng som räknas.
Nästa derby när så kallade "Blow it" har hemma match kommer det nog bli en helt annan match! Tror att GAIS kommer ha en stor skans vinna.

Inte hata, bara ÄLSKA.. GAIS GAIS GAIS!!!